Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић: Играчи испунили шта смо тражили

Прву проверу на припремама у Турској Црвена звезда је завршила ремијем са Олимпијом (1:1) из Љубљане, а тренер Ненад Лалатовић је истакао да је задовољан виђеним.

– То се односи, пре свега, на прво полувреме. Играчи су испунили све што смо тражили. Дали смо леп гол, имали смо још две добре шансе, већи посед лопте, завршавали акције са три, четири играча. То је оно што тражим од играча. Имали су максималан приступ у утакмици у којој су оба тима желела победу, па је било доста оштрих дуела. Када је реч о другом полувремену, донекле могу да будем задовољан, али наглашавам да сам играчима мењао позиције. Тако је Лука Јовић играо десно, Марко Грујић се нашао на позицији штопера, пошто нисам имао централног играча, а Вукашин Јовановић је био бек, што нису њихове природне позиције. Примили смо гол из прекида у другом делу и имали две полушансе које нисмо искористили – рекао је Лалатовић.

Као и на утакмицама у Словенији, у Анталији су два различита тима добила прилику по 45 минута.

– После ове утакмице више неће бити тако. Сада ће један тим играти 90 минута против Рубина из Казања, а дан касније ће други добити прилику против Металиста из Харкова – истакао је Лалатовић.

Иначе, утакмицу су пропустили голман Предраг Рајковић и искусни штопер Саво Павићевић због лакших повреда, али ће већ наредних дана тренирати пуном снагом.

Повезане вести

Leave a Comment