Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Миленко Аћимовић видео нову Звезду

Постоји нераскидива веза између Црвене звезде и Миленка Аћимовића. Некадашњи ас нашег клуба, а сада спортски директор Олимпије, са нестрпљењем је ишчекивао пријатељску утакмицу у Анталији, која је одиграна у среду (1:1), како би поново видео добро позната лица.

– Пуно ми је било срце када смо се договорили да организујемо пријатељску утакмицу. Време проведено у Црвеној звезди никада нећу заборавити, то је најлепши период у мојој каријери – рекао је Аћимовић.

Посебан је био сусрет са некадашњим саиграчем Ненадом Лалатовићем.

– Три сезоне смо играли заједно. Верујем да ће имати успеха и као тренер, видео сам да има у тиму доста добрих, младих играча. То је прави пут, али треба још времена да се све среди, наравно. За обе екипе је ова провера у Анталији била баш оно што им је било потребно. Још су тешке ноге, али се играчи нису штедели, сви су желели победу – истакао је Аћимовић.

И наш тренер није крио задовољство што је поново видео бившег саиграча.

– Прошло је 12 година од последњег сусрета, а са њим сам се, током три сезоне, радовао освајању четири трофеја. Биле су то једна дупла круна и још по једна титула и куп. Веома га ценим и поштујем – нагласио је Лалатовић.

Повезане вести

Leave a Comment