Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић: Орландић потписује уговор

Екипа Црвене звезде у Белеку од суботе би требало да буде појачана за још једног члана првог тима.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић је потврдио током данашњег тренинга да ће нападач Зете Петар Орландић обући црвено-бели дрес.

– Завршили смо разговоре и могу да кажем да смо посао успешно привели крају. У суботу пре подне Орландић ће доћи у Београд на лекарске прегледе и тестирања. Очекујемо да после тога потпише уговор и да се прикључи саиграчима у Турској већ у суботу. Овим доласком је за нас, највероватније, прелазни рок завршен, јер у многим лигама је рок за куповину играча истекао. Ипак, уколико стигне нека уносна понуда, размислићемо о продаји – рекао је Терзић, који истиче да не треба придавати велики значај резултатима на припремама.

– То су припреме. Играчи пре утакмица имају напорне тренинге, а такође не можемо знати какве су тренинге радили наши противници. Не треба падати у неку еуфорију у случају евентуалних добрих резултата, нити бити претерано разочаран у случају пораза. Најбитније је да се добро спремимо, то је сврха припрема. Тренер Лалатовић по први пут самостално припрема екипу, без присуства кондиционог тренера, управа клуба је стала иза њега и верујемо у његов рад.

Звездан Терзић је појаснио и финансијску ситуацију у којој се Црвена звезда тренутно налази.

– Броновицки је исплаћен у целости, очекујем да исплатимо у целости Асанте Катоку износ од 240.000 евра, a мимо тога имамо још 422.000 евра да исплатимо како бисмо скинули суспензију од стране ФСС. Надам се да ћемо у прописаним роковима испунити све своје обавезе. До 31. марта, када очекујемо нови УЕФА мониторинг, надамо се да ћемо у великом делу решити своје проблеме, и да ће УЕФА знати да цени тај труд који смо учинили решавајући многе нагомилане финансијске проблеме који датирају пет-шест година уназад – рекао је Терзић.

Повезане вести

Leave a Comment