Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Орландић на три године

Ново појачање ФК Црвена звезда у петак, 6.фебруара, постао је Петар Орландић (24). Снажни нападач долази из црногорске Зете, а са нашим клубом је потписао уговор на три године.

После успешно завршених лекарских прегледа Орландић је задужио црвено-белу опрему и кренуо пут Анталије где ће већ од јутарњег тренинга у суботу (7. фебруар) бити на располагању Ненаду Лалатовићу.

– За мене је добро да се што пре придружим екипи на припремама како бих упознао нове саиграче и уклопио се у систем рада који ме очекујем. Тренирао сам са Зетом и мислим да ћу брзо ухватити ритам, а чујем да је он жесток и да се ради више него добро – рекао је Орландић.

Нови нападач Црвене звезде истиче да је доласком на стадион „Рајко Митић“ испунио свој животни сан.

– Сваком фудбалеру је сан да заигра у дресу Црвене звезде јер је ово највећи клуб на овим просторима. Хвала председнику клуба и осталим члановима руководства, односно тренеру Лалатовићу што су ми указали поверење и сигурно ћу оправдати црвено-бели дрес – истакао је Орландић.

Повезане вести

1 comment

ivanovic stefan феб 7, 2015 at 10:47

orlandic nadam se dobro pojacanje pricaju svi da ovi dvojica stranca nisu dobra pa njega dovode ako su citali dobro sve zvedine vesti rekli su da salami i parker mogu da igraju krila nisu sto osto spicevi tako da jovic i orlandic jesu zbog toga su ga doveli nikakvo gomilanje nije u pitanju 😉 

Reply

Leave a Comment