Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуФудбал

Adžić: „Nesportski potez Koromana“

Ivan Adžić

Povodom nesportskog gesta Ognjena Koromana na meču sa Metalcem, oglasio se i sportski direktor našeg kluba. Dnevni list „Večernje novosti“ prenele su izjavu Ivana Adžića.

Senku na pobedu protiv Metalca kojom je Zvezda izbila na čelo tabele bacio je postupak Ognjena Koromana prilikom izlaska sa terena u 67. minutu meča.

Koroman je, dakle, bio veoma ljut zbog odluke trenera Kristića da ga zameni polovinom drugog poluvremena i pored dobre partije koju je pružio, a svoje nezadovoljstvo je demonstrirao je odlaskom u svlačionicu bez pozdrava sa Milošem Trifunovićem koji je umesto njega ušao na teren.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić je osudio ovakav postupak jednog od najiskusnijih fudbalera crveno-belih, ali i izrazio uverenje da će se razgovorom sve brzo rešiti.

“Koroman je igrao dobro, trudio se, videlo se da je imao veliku želju da pruži još više, ali način na koji je izašao sa terena je nesportski i fudbaler Crvene zvezde ne sme sebi da dozvoli takvo ponašanje. Rešićemo, ipak, sve u krugu porodice, to je naša unutrašnja stvar“, objašnjava Ivan Adžić.

Повезане вести