Moja Crvena Zvezda
НајновијеПрипремеФудбал

Јовић – Биће лакше кад дам први гол

Свих 90 минута против Металиста одиграо је млади нападач нашег клуба, Лука Јовић.

Играо је у тандему са Саламијем, а нешто касније и са Петром Орландићем.
– Салами није провео пуно времена са нама, али мислим да може да буде добро појачање, само је потребно да се са њим ради. Петар Орландић је тек стигао, а мислим да је Паркер добро појачање, јер се добро слажемо – прокоментарисао је Јовић зимска појачања у нападу, а потом се и осврнуо на другу фазу припрема.
– Овај други део припрема је нешто лакши, смањили смо мало темпо и више радимо са лоптом него у Словенији, где је акценат био на стицању снаге и кондиције. Мислим да добро радимо и да напредујемо, физички смо спремни што се видело и против Металиста, они су пали у финишу, а ми смо баш тада појачали гас. Мислим да можемо много да очекујемо у наставку сезоне – сматра Јовић.
Јовић је пребродио првих шест месеци играња за први тим. Са ове дистанце, тих шест месеци му много значи.

– Свакако да је лакше сад играти након једне одигране полусезоне. Навијачи могу да очекују боље партије од мене, мислим да ћу боље одиграти. Физички сам се добро спремио, што није био случај јесенас. Наставићу да радим на реализацији и када се вратимо у Београд, како бих дао што више голова. Минимално пет (смех), али колико год да дам, биче добро, само да дам један почетни, па ћемо да видимо за даље. Имао сам прилику и против Металиста у 90. минуту, покушао сам да изненадим голмана, али нисам успео – рекао је Јовић.

Повезане вести

Leave a Comment