Moja Crvena Zvezda
НајновијеПрипремеФудбал

Катаи – Само да наставимо у овом ритму

Један од играча који се истакао у утакмици против Металиста свакако је био Александар Катаи.

Катаи се у пар наврата нашао у прилици да постигне гол али није успео, међутим, сигурно да радује успон форме крилног играча.
– Знам да се пуно очекивало од мене када сам дошао у Црвену звезду, поготово јер је тренер инсистирао на мом доласку. Али, не бих да се враћам много на тај период, мислим да ће бити много боље другој полусезони. Прошли смо сви заједно ове припреме, уигравамо се и мислим да ће и мени и екипи бити много лакше – рекао је Катаи.
Он и Стефан Ђорђевић су одлично сарађивали по левој страни, и управо су били покретачи највећег броја акција нашег тима.
– Добро смо играли, мислим да су само фалили голови, а да је било свега осталог. Створили смо неке прилике које нисмо искористили, али мислим да је најбитније да их стварамо, и да ће реализација доћи када почне првенство. Мислим да не треба да причам о томе шта је било добро а шта није, то је тренеров посао, али ја ја мислим да је било више позитивног. Сјајно радимо, одиграли смо пар јаких утакмица, и треба само да наставимо у овом ритму – сматра Катаи.

Повезане вести

Leave a Comment