Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Терзићев ултиматум Лазовићу – опрости шест месеци дуга или идеш на трибине?

На „Маракани“ је на помолу нови проблем. Црвена звезда је исплатила Грегоржа Броновицког и Натанијела Асамоу, али Дарку Лазовићу се дугује око 600.000 евра на име неисплаћених зарада.

Како наводи дневни лист „Спорт“ са припрема у Анталији, генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић понудио је донедавном капитену Дарку Лазовићу да шест месеци пролећног дела првенства одигра без динара јер већ има договорен потпис уговора са Ђеновом или да у супротном проведе шест месеци на трибинама! Не можемо да не поменемо шта је Дарко Лазовић урадиио за клуб у ком је провео шест година. Клуб је 2012. године одбио понуду Ред Бул Салцбурга, Лазовић није пристајао на уцене да тужи клуб и оде у неки други када је могао, Лазовић је пристао да продужи уговор када није морао, Лазовићу је узета капитенска трака а да му нико није рекао, већ је сазнао из медија. Лазовићу када је требало није тадо ни динар, али никада Лазовић није изашао у медије, тужио клуб…

Звезда Терзић је за „Спорт“ у Анталији рекао – Хоћемо договор у заједничког интересу, а очекујем да играч до краја сезоне има статус првотимца. неке ствари морају да се дефинишу.

Дарко Лазовић је тај новац зарадио, то је његово. Дарко Лазовић је шесту годину у Црвеној звезди, одиграо је 128 утакмица, постигао 26 голова. Погледајте и пронађите колико је људи провело у Звезди шест година у последњих десет генерација и више. Дарко Лазовић није крив што су управе биле неспособне да уговоре његов трансфер и зараде на његовом трансферу.

Да ли мора да се овако опходи према својим играчима и људима, капитену? Како онда да очекујемо да нас други поштују?

Повезане вести

5 comments

dusan феб 10, 2015 at 16:22

pa ovo je najbolje da se ugasi. lazovicu, tuzi! teraj ovo u bankrot i ovako godinama ne valja

Reply
MVP феб 10, 2015 at 12:24

Mars iz Zvezde terzicu!

Reply
mm феб 10, 2015 at 11:40

STOKE!Treba da ih je sramota, placali su i dovodili svakakve promasaje od igraca a onogo koji je zasluzio njemu se uzima.Treba sve da ih tuzi

Reply
neco-peco феб 10, 2015 at 07:39

nadam se da nije istina jer ako jeste onda je to bruka i sramota! Jedan od rijetkih igraca koji je zasluzivao dres a i pare i jedini koji se dugo zadrzao u klubu!  Kakvu poruku salju mladjim igracima Risticu, Jovicu, Grujicu… ako se zadrze u klubu!? Nadam se da nije istina!

Reply
tuga феб 9, 2015 at 23:08

e moja zvezdo

Reply

Leave a Comment