Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Одбојкашице дочекују Јединство, Миленковић верује у квалитет екипе

Серија тешких утакмица за одбојкашице Црвене звезде се наставља, у дворану „Шумице“ стижу одбојкашице Јединства из Старе Пазове.

Црвено-беле су у претходном колу забележиле важан тријумф на гостовању ТЕНТ-у. Славиле су после веома узбудљиве и неизвесне завршнице са 2:3. Наше одбојкашице су претходно доживеле пораз од Визуре са максималних 0:3. Звезда је тренутно на четвртој позицији 32 бода, колико има и трећепласирани НИС Спартак.

Меч са Јединством из Старе Пазове ће бити веома важан и због борбе за што бољу позицију пред плеј-оф. Јединство заузима друго место са бодом више од нашег тима, а одбојкашице Јединства су везале две победе, против НИС Спартака у Суботици (1:3) и Железничара (3:0).

Црвена звезда и Јединство су одиграли три меча ове сезоне, један у првенству и два у четвртфиналу Купа. Црвена звезда је била боља у првенственом дуелу на гостовању (1:3), док су у Купу обе екипе забележиле по једну победу. У Старој Пазови је било 1:3 за црвено-беле, а у Београду 2:3 за Јединство.

Ова утакмица нам је веома битна у борби за друго место на табели. Морамо да уђемо што боље у меч, да пружимо свој максимум и да испоштујемо све оно што смо радили на тренинзима. Имамо велику жељу за победом и сигурна сам да ћемо пружити снажан отпор. Не желим да потцењујем екипу Јединства, пошто је јако добра екипа, али сматрам да имамо више квалитета и очекујем победу – рекла је Бојана Миленковић.

Одбојкашице Црвене звезде након меча са Јединством очекује Финални турнир Купа Србије. Црвено-беле бране пехар освојен прошле године, а у полуфиналу се састају са Визуром.

Утакмица са Јединством, баш као и претходна са ТЕНТ-ом, су јако битне и добро нам дођу као припрема за Финални турнир Купа Србије. У полуфиналу нас очекује дуел са Визуром. Сигурна сам да ће то бити јако добар меч. Пружићемо што већи отпор и надам се победи у Купу, с обзиром да бранимо трофеј – закључила је Миленковићева.

Утакмица између Црвене звезде и Јединства је на програму у четвртак 12. фебруара од 18 часова у дворани СЦ Шумице у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Игор Миљковић и Светлана Зотовић.

15.коло Винер Штедише лиге

Црвена звезда – Јединство (СП)

12.фебруар 18 часова, Шумице

Повезане вести

Leave a Comment