Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Савићевић: Нисам још задовољан, хоћу гол

Један од играча који има посебан мотив да се докаже и пружи све од себе на припремама је Вукан Савићевић.

Млади фудбалер је свестан да само радом и залагањем може поново да се наметне тренеру Ненаду Лалатовићу, и то је управо оно што Вукан и чини. Забележио је неколико веома добрих партија током припремних утакмица, али…

– Искрено нисам још задовољан, знам да могу још боље. Трудићу се да побољшам мало ту завршницу, и да постигнем и неки гол – рекао је Вукан на почетку разговора.

Савићевићу прија друга фаза припрема током које се много више ради на тактици.

– После припрема у Словенији које су биле јако тешке, и после јаког трчања које смо одрадили у Београду, у Турску смо дошли да се више бавимо тактичким стварима. Имамо више утакмица, и значе нам, поготово мени који сам слабије играо у претходној полусезони. Предстоје нам још три пријатељске утакмице. Мало смо спустили темпо, али радимо на брзини и тактичким плановима – каже Савићевић.

Ако је судити по приказаној игри, али и резултатима, Црвеној звезди предстоји добра форма током пролећа.

– Две и по године идем са Црвеном звездом на припреме и ретко кад смо губили утакмице. Ово је Црвена звезда и увек мораш да идеш на победу. Тако сам научен и у омадинској школи, и то је чињеница. Али, најбитније је да се добро уиграмо. Тренер је задовољан досадашњим утакмицама, и треба да наставимо са таквим партијама – рекао је Савићевић.

Повезане вести

Leave a Comment