Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић: Првенство је најбитније

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, задовољан је после победе против Мордовије у четвртој провери у Белеку (1:0).

– Момци су добро истрчали против јаког противника, који је изашао у свом најјачем саставу. Оно што је мени веома битно јесте да оно што радимо на тренингу играчи показују на утакмици. Играли смо високи пресинг, имали смо посед лопте, добро смо се кретали без лопте. Показали смо да можемо да играмо и против Мордовије и против Рубина из Казања. Драго ми је што су се играчи уверили у своје могућности, али је нама најбитније првенство – рекао је Лалатовић.

Одложена утакмица против Ростова у уторак није пореметила планове.

– Услови су били такви какви су били. Планирано је да један тим буде на терену против Ростова, а други данас. Овако, јутрос је био јак тренинг и два тима су добила прилику по 45 минута. У петак, против Сарбрикена, играће једна екипа, а у суботу друга против БАТЕ Борисова. Тако ће план припрема бити испуњен и враћамо се у Београд да се спремимо за оно што је најбитније, а то је прво коло у Нишу – закључио је Лалатовић.

Повезане вести

Leave a Comment