Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Најава: Звезда дочекује Медицинар

Рукометашице Црвене звезде у суботу дочекују екипу Медицинара из Шапца у оквиру 12. кола Супер лиге Србије. Сусрет у дворани СЦ Вождовац на Бањици почиње у 20 часова и 30 минута.

Биће то нови покушај младог састава црвено-белих да упише прве бодове ове сезоне. У досадашњих 11 утакмица забележен је исти број пораза, па екипа Славенка Жерајића нема много избора већ да крене жестоко од самог старта, одржи концентрацију свих 60 минута и покуша да изненади неугодног противника. Капитен Катарина Манчић повешће клуб у нову битку за бодове, а поред ње највеће узданице биће сестре близнакиње Војислава и Јелена Ђорђевић, голман Снежана Лежаја и њихове саиграчице.

У првом колу ове сезоне Звезда је претрпела тежак пораз на гостовању у Шапцу резултатом 24:44, али против овог ривала има позитиван скор у последњих 11 сусрета. Остварено је седам победа и четири пораза, а биланс је још убедљивији у Београду, где у последњих пет утакмица Црвена звезда има четири победе, али то су била нека срећнија времена београдског клуба и знатно квалитетнији тимови црвено-белих.

Медицинар је тренутно осми са осам бодова, а ударне игле гошћи из Шапца су Ана Радовић, Марина Обућина, Дуња Враголић и Александра Ручнов. Сјајни стрелци, чији ће учинак одбрана црвено-белих морати да смањи, ако мисли да стигне до победе. У серији су од две победе, јер су након тријумфа против београдског Јуниора срушиле и Железничар у Инђији.

Само максимално борбеном, концентрисаном и ангажованом игром домаћи састав може да изненади Шапчанке, а помоћ са трибина добро би дошла у новом покушају да се освоје први бодови и прекине серија пораза.

                                        Црвена звезда – Медицинар

                                          12. коло Супер лиге Србије

                                           Субота, 14. фебруар 2015.

                                 СЦ Вождовац – Београд, 20:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment