Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

УО одбио жалбу Мијаиловића, уговор раскинут на штету играча

УО ФК Црвена звезда одбио је жалбу Николе Мијаиловића и самим тим је уговор и званично раскинут на штету играча. Никола Мијаиловић је суспендован на крају полусезоне, а његова жалба је одбијена, па је насјтрожа клупска казна потврђена.

Клуб је на званичном сајту издао саопштење поводом случаја.

Управни одбор ФК Црвена звезда је, као другостепени орган у дисциплинском поступку против окривљеног – играча Николе Мијаиловића, на седници одржаној дана 29. 01. 2015. године, одбио као неосновану жалбу окривљеног Николе Мијаиловића.

У том смислу, Управни одбор је потврдио одлуку Дисциплинске комисије, као првостепеног органа, која је изрекла најстрожу казну – раскид Уговора о професионалном игрању на штету играча.“

Никола Мијаиловић се после пет година вратио у клуб 2013.године, као слободан играч из Амкара из Перма. Са Црвеном звездом је освојио титулу шампиона прошле сезоне. Летос је продужио уговор, а после одласка Ненада Милијаша је промовисан у новог капитена екипе. Пред меч против Радничког у Крагујевцу трака му је одузета због сукоба са Милошем Босанчићем, а након полусезоне суспендован је од стране клуба. За Црвену звезду је, у два наврата, одиграо 53 утакмице и постигао 3 гола.

Желимо му срећу и успех у даљем наставку каријере.

Повезане вести

Leave a Comment