Moja Crvena Zvezda
АнализеВажноНајновијеФудбал

Глас Звездаша: Којих 11 играча треба да почне утакмицу у Нишу? (АНКЕТА)

Црвена звезда је одлично одрадила припреме у Словенији и Турској, савладала стандардне учеснике евро-такмичења (Рубин, БАТЕ), а бројни играчи задовољили су критеријуме тренера и навијача. Неки су се фудбалски вратили у живот, неки показали да су напредовали и стекли искуство током претходне полусезоне, а неки као појачања показали да би тај епитет могли да оправдају.

Звезда наредног понедељак гостује у Нишу, екипи Радничког, а Ненад Лалатовић биће на слатким мукама када је реч о саставу екипу, бар на неколико позиција.

Ми смо направили анкету, у којој ћете ви моћи да одаберете својих идеалних 11, који би, према вашем мишљењу требало да почну меч у Нишу. Узели смо у обзир да је Марко Петковић повређен, па неће бити гласања за позицију десног бека, јер ће готово сигурно заузети Милош Цветковић. Слично је и са Александром Луковићем, који није део анкете, због тешке повреде.

Према ономе што се видело и чуло у Анталији, Звезда ће играти у формацији са четири дефанзивца, једним дефанзивним везним, два играча испред њега, два крила и једним класичним центарфором. Тиме смо се водили и у анкети. Капитена нећемо бирати, јер је тренер саопштио да ће то бити Предраг Рајковић, али ћете имати право да изнесете своје мишљење и поводом тога, односно да гласом кажете кога видите као идеалног за позицију капитена.

ГОЛМАН

[advpoll id=“19″ title=“Advanced Poll“ width=“270″]

ЛЕВИ БЕК

[advpoll id=“20″ title=“Advanced Poll“ width=“270″]

ШТОПЕРСКИ ТАНДЕМ

[advpoll id=“21″ title=“Advanced Poll“ width=“270″]

ДЕФАНЗИВНИ ВЕЗНИ

[advpoll id=“22″ title=“Advanced Poll“ width=“270″]

ОФАНЗИВНИ ВЕЗНИ

[advpoll id=“23″ title=“Advanced Poll“ width=“270″]

КРИЛНИ ИГРАЧИ

[advpoll id=“24″ title=“Advanced Poll“ width=“270″]

НАПАДАЧ

[advpoll id=“25″ title=“Advanced Poll“ width=“270″]

КАПИТЕН

[advpoll id=“26″ title=“Advanced Poll“ width=“270″]

Резултате ћемо објавити у петак.

Повезане вести

3 comments

Mare феб 17, 2015 at 14:41

Vidim da se moje mišljenje slaže sa većinom… samo ja bih voleo da vidim u timu kovačevića i Grujića zajedno Zato što grujić može i kao centralni vezni

Reply
Predrag феб 16, 2015 at 18:38

Sila smo od ekipe da nam desni bek i ne treba 😉 inace da su imali malo mozga da zadrze Antica umesto sto su zadrzali rezervnog beka vozdovca (djordjevic) mozda bi i neki dinar zaradili ovako jbg…

Reply
Александар феб 16, 2015 at 19:33

Написали смо у тексту да нећемо правити избор за десног бека, јер је само Цветковић опција, док се Петко не опорави. 🙂

Reply

Leave a Comment