Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Рајковић: Даће Бог да у мају подигнем пехар као капитен Звезде

Наш голман Предраг Рајковић је понео капитенску траку у последњој провери током припрема у Турској, против БАТЕ Борисова, а на његовој руци ће бити и током пролећне полусезоне.

 

– Пре утакмице ми је тренер Лалатовић рекао да ћу бити капитен Црвене звезде. То је за мене велика част и обавеза, додатна мотивација за рад на тренинзима и још квалитетније одбране на утакмицама. Много деце сања да једног дана заигра у црвено-белом дресу, па онда и да буду капитени. Ја сам то остварио, а даће Бог да се мени посрећи и да у мају подигнем шампионски пехар као капитен Црвене звезде. Биће тешко, много изазова нас очекује, али верујем да имамо квалитет да достигнемо и престигнемо предност Партизана од шест бодова. Ипак, као што и тренер стално говори, идемо утакмицу по утакмицу. Сада нам је само Ниш у глави – рекао је Рајковић.

Шампион Европе у конкуренцији фудбалера до 19 година из Литваније 2013. има још много снова.

– Наравно, надам се да ћу једног дана постати први голман наше „А“ репрезентације. Оно што је много ближе јесте Светско првенство за играче до 20 година на Новом Зеланду, које почиње крајем маја. Бити део таквог догађаја је од великог значаја за каријеру сваког играча, а надам се да ћемо направити добар резултат – истакао је Рајковић.

Повезане вести

1 comment

dusan феб 20, 2015 at 21:00

kako ste uspeli da rasterate stotine ljudi koji su ovde ostavljali komentare?

Reply

Leave a Comment