Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Ви сте изабрали: Звездаши желе тим са четворицом новајлија и капитеном Лазовићем у Нишу!

Почетком ове недеље, објавили смо анкету, која је требало да покаже који тим би навијачи Црвене звезде желели да гледају у Нишу, на отварању пролећног дела сезоне у домаћем првенству.

Резултати су за некога очекивани, за некога не, али ће се вероватно, у највећој мери подударити са саставом који ће на терен послати Ненад Лалатовић. Да ли ће и колико разлика бити, видећемо.

Ви сте рекли следеће.

ГОЛМАНИ

У конкуренцији Предрага Рајковића, Дамира Кахримана и Марка Тркуље, ви сте убедљивом већином гласова изабрали Предрага Рајковића, који ће у Нишу извести екипу и као капитен екипе. Дакле:

golmani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Када је реч о позицији десног бека, гласања није било, јер је Марко Петковић повређен, па је једино решење, тренутно, без алтернативе, Милош Цветковић.

На другој страни одбране, у конкуренцији Душана Анђелковића и Стефана Ђорђевића, ви сте изабрали искуснијег. Душан Анђелковић добио је велику већину ваших гласова.

levi bek

 

 

 

 

 

 

 

 

Штоперски пар који сте изабрали је онај који је често играо заједно и у јесењем делу сезоне, а чинили би га Саво Павићевић и Дарко Лазић.

stoperi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На позицији задњег везног у конкуренцији су била два играча, а вашу наклоност добио је искуснији – Александар Ковачевић, испред Марка Грујића.

def

 

 

 

 

 

 

 

На позицији офанзивног везног конкуренција је можда и највећа. Према вашем мишљењу, дилеме нема, када је једно место у питању. Убедљиво највише гласова добио је Михаило Ристић, који вероватно неће почети меч у Нишу. Поред њега, искусни Саша Стојановић добио је ваше поверење. Прилично мање гласова имали су Вукан Савићевић, Даниел Аврамовски и Милош Босанчић.

of

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Што се тиче крилних играча, за две позиције конкурисала су три играча. Дарко Лазовић убедљиво је задобио ваше поверење. На другом боку, поверење сте дали Александру Катаију, испред Ненада Гаврића.

krila

 

 

 

 

 

 

 

 

Што се нападача тиче, у конкуренцији тројице новајлија и младог Луке Јовића, предност сте дали Џошуи Паркеру. Јовић је остао иза њега, као други избор, а далеко иза њих Орландић и Салами.

spic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Капитенску траку, готово извесно, у Нишу ће понети Предраг Рајковић, али је по вашем мишљењу Дарко Лазовић, без дилеме, најбољи и најлогичнији избор када је капитен Звезде у питању.

kapiten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дакле, тим би према вашем мишљењу изгледао овако:

sastav

Повезане вести

Leave a Comment