Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Лазић: Концентрисали смо се само на терен

Борбени Бранко Лазић, још једном је изгарао на терену и славио другу узастопну победу у вечитом дербију ове сезоне. Нанизао је пет поена уз одличне проценте шута за три поена и са линије слободних бацања, по два скока и две украдене лопте. Кошаркаш са највише утакмица у овом саставу црвено-белих истакао је јаку одбрану свог тима као један од кључних фактора победе:

– Успели смо да се пласирамо у финале, покушаћемо да одбранимо тај Куп од претходне две године. Играли смо добро током читавог меча, држали смо ту јаку одбрану, коју су они успели да тим неким нападима и променама мало поремете, али успели смо да то исконтролишемо и да добијемо на крају – рекао је Лазић, а затим наставио:

– Јако битна утакмица и за њих и за нас, ипак је финале Купа у питању, тако да су оба тима била мотивисана да прођу у финале. Спремали смо се као и за сваку другу утакмицу, концентрисали се на терен, нисмо се бавили неким стварима ван њега.

Следи финале против Мега Лекса, што ће бити други узастопни дуел против овог клуба у самој завршници Купа Радивоја Кораћа:

– Oчекујем да ће бити исто тешко као прошле године, они су млад тим, борбен, сигурно ће желети да се реванширају за финале од прошле године, али ми ћемо покушати да одбранимо Куп и узмемо трофеј.

Повезане вести

Leave a Comment