Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Митровић: Сезона није готова, чека нас још много тренинга и рада

Црвена звезда је на завршном турниру Купа Радивоја Кораћа у сва три меча пружила веома добру игру и заслужено је одбранила трофеј Жућкове левице. Црвено-бели су у само три дана одиграли исто толико утакмица, али и поред свих напора показали су да су тренутно најбољи. Као награда за уложен труд уследио је осмих пехар у историји клуба намењен победнику националног Купа:

– Честитам екипи Мега Лекса на сјајно одиграном турниру и финалном мечу. Такође, честитао бих тиму и саиграчима на освајању првог овосезонског трофеја – почео је причу капитен Лука Митровић, а онда додао:

– Ми смо захваљујући пређашњим резултатима проглашени за апсолутног фаворита уочи овог Купа. Али, искључили смо се из свега тога, вредно тренирали, можда и највише од почетка сезоне. Полуфинални меч са Партизаном нас је много потрошио, а мање од 24 часа касније играли смо финале против Меге – рекао је капитен црвено- белих који је затим детаљније анализирао финални меч:

– Прво полувреме је било слабо у скоро свим сегментима игре. Што се тиче напада, одбране, енергије, залагања… На полувремену смо се договорили у свлачионици да морамо да променимо начин игре иначе нећемо победити. Унели смо много енергије која је фалила у првом делу игре, а касније смо захваљујући искуству и квалитету преломили меч – констатовао је МВП финала и потом закључио:

– Сезона се сада не завршава, наравно. Идемо назад у халу, назад на тренинг, а ако наставимо са радом као и до сада нема разлога за бригу. Славље смо заслужили, али немамо за то претерано времена, јер већ у четвртак играмо меч у Мадриду против Реала.

Повезане вести

Leave a Comment