Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Павићевић: Звезда мора да гледа само себе

Ненад Лалатовић је замислио бедем испред Рајковићевог гола у тандему Луковић – Павићевић. Након повреде Луковића, који ће паузирати до краја сезоне, Лазић и Павићевић ће бити у пару, као у већини мечева јесенас. За „Новости“, Павићевић је изнео очекивања пре почетак пролећног дела.

Не треба ни подсећати колико у играчком и људском смислу недостаје Луковић. Међутим, ја тврдим да Звезда у овом часу има сигурно најквалитетнији штоперски потенцијал у земљи и да навијачи не би требало да брину. Јер, ја не бринем. Јесенас смо примили само шест голова, на припремама смо потврдили добру форму и све то ми указује да ћемо задржати потребан ниво – истиче Павићевић.

Звездин успешан низ са јаким ривалима на припремама за 34-годишњег дефанзивца само су знак добре форме, али се суздржао у оцени да ли је садашњи тим квалитетнији него онај који је почео сезону.

Квалитетни играчи су отишли, други квалитетни су дошли. Ми не би требало да се бавимо тим оценама јер нам је једино мерило терен. Меч у Нишу је само један од 15 станица овог пролећа. Ми ћемо свакако учинити све да сустигнемо Партизан, а лично бих волео да бар у дерби на „Маракани“ уђемо са шансама да одбранимо титулу. Звезда мора да гледа само себе и да из меча у меч буде боља. За колико ће то бити довољно показаће се у мају.

Црвено-бели су имали вишак централних дефанзиваца на почетку припрема, али су после повреде Луковића и повратка Петра Планића у ОФК Београд остали на квартету играча: Павићевићу, Лазићу, Јовановићу и Мамаду.

Они су и сјајни момци и играчи, клуб ће са њима освајати и трофеје али и зарадити милионе. У то не сумњам – тврди Павићевић.

Црногорски репрезентативац је током прошле недеље само формализовао нови уговор са Црвеном звездом, договорен још пре почетка зимских припрема. Најискуснији фудбалер клуба обавезао се на верност црвено-белима до јуна 2017.

Повезане вести

Leave a Comment