Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Фудбалери савладали Раднички Обреновац

Црвена звезда је у пријатељској утакмици савладала Раднички из Обреновца, головима Петра Орландића и Марка Мијаиловића.

Екипа Црвене звезде сачињена од фудбалера који нису имали, или су имали малу минутажу у 16 колу против Радничког из Ниша, одмерила је снаге са екипом Радничког из Обреновца. Очекивано, комбиновани састав Црвене звезде био је бољи ривал у већем делу утакмице, али све до средине другог полувремена црвено-бели нису успевали да озбиљно угрозе гол пожртвоване екипе Радничког.

Ипак, у два минута, Црвена звезда је решила меч. У 68. минуту након продора Аврамовског и доброг центаршута, Петар Орландић је успео да затресе мрежу. Имао је Звездин нападач неколико употребљивих лопти током ове утакмице, али изостала је реализација. Одмах након првог, „пао“ је и други погодак. Овога пута, стрелац је био Марко Мијаиловић, који је добро искористио своје минуте на овој утакмици.

Запажени су на овом мечу били и капитен Михаило Ристић, од којег је кретала већина напада нашег тима. Поред њега, добре партије су пружили и Босанчић и Катаи.

Црвена звезда – Раднички (Обреновац) 2:0 (0:0)
Терен: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“. Гледалаца: 80. Судија: Јован Шегрт (Београд). Стрелци: Орландић у 68′ и Мијаиловић у 69′.
Црвена звезда: Кахриман (Тркуља), М. Мијаиловић, М. Стојановић, Мбођ, С. Ђорђевић, Ристић, Босанчић, Аврамовски, Катаи, Салами, Орландић.
Раднички: Дикић, Ранђеловић, Цикуш, Трајковић, Срећковић, Абази, Јевремовић, Тодић, Лечић, Деспотовић, Стојковић.

Повезане вести

2 comments

Rjko Delija феб 25, 2015 at 18:45

Da ali su igrali po dobrom terenu ane tamo po nekoj njivi.Lalatoviću odlazi nisi ti za trenera Crvene Zvezde .Brukaš nas i igrom i izjavama

Reply
dejca феб 25, 2015 at 14:21

Pa eto gde je bilo zapelo… Oni mislili da taj Radnicki vazan a ne onaj iz Nisa 🙂

Reply

Leave a Comment