Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гаврић: Можемо много боље

Након припремног периода, многи су Ненада Гаврића апострофирали као једног од играча који је много показао. Гаврић је тресао мреже, улазио у шансе, и истицао се продорима.

Ипак, Црвена звезда је у Нишу одиграла реми без голова, и позитиван утисак који су фудбалери донели из Турске помало је спласнуо.

– Није лако опоравити се након оваквих утакмица. Када си други на табели, а првопласирана екипа не победи, увек имаш још већи мотив да тријумфујеш и смањиш предност на табели. Тако је било и овога пута, али нажалост нисмо успели у намери да остваримо победу. Морам одмах да кажем да не тражимо алиби, сами смо криви за овај резултат јер су услови за игру били исти како за нас, тако и за противника. Нисмо могли да дамо гол, и сносимо кривицу за то. Заједно смо и када губимо и када побеђујемо, и тако је и овога пута – рекао је недвосмислено Гаврић.

Било је приметно да је терен нераван, и да је отежавао играчима контролу лопте. То је Гаврић осетио и на својој кожи.

– Чињеница је да нисмо могли да успоставимо пас игру коју смо имали на припремама. Десило ми се у једном тренутку да је лопта толико одскочила, да нисам знао шта да радим са њом. Слично је било и код центаршутева, у одсудном моменту лопта одскочи и заврши три метра од жељеног места. Прекасно смо се прилагодили таквим условима који су, понављам, били једнаки за све. У финишу смо успели да створимо шансе, али испоставило се да смо се прекасно „пробудили“.

Ипак, други део сезоне је тек почео. Већ наредног викенда, Црвену звезду очекује ново гостовање, овога пута у Јагодини.

– Ми морамо да победимо у Јагодини. Потребна нам је та победа и због враћања самопоуздања. Звезда традиционално игра добро против Јагодине, и мислим да ћемо одиграти боље. Верујем да ћемо успети да успоставимо нашу игру, и да ћемо показати шта умемо. Утакмица у Нишу не осликава наше реалне могућности, и желимо то да покажемо – јасан је Гаврић.

Повезане вести

2 comments

dusan феб 26, 2015 at 21:44

ti ne mozes

Reply
Dragan феб 26, 2015 at 11:15

Gospodo moja, ja bih vama zabranio da dajete izjave medijima… Vi trebate na terenu da „pricate“. Trener Lalatovic je tu da daje izjave medijima, a vi na teren i tu recite sta imate.

Reply

Leave a Comment