Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Најава: Црвено-беле дочекује Пролетер у дербију зачеља

Рукометашице Црвене звезде покушаће да у суботу забележе прве бодове ове сезоне у мечу 14. кола Супер лиге Србије. У Београд стиже зрењанински Пролетер, а сусрет у Спортском центру Вождовац почиње у 19 часова и 30 минута.

Црвено-беле су последње на табели без бодова, док је Пролетер једно место изнад са два освојена бода. Оба тима су далеко од сигурне луке, тако да ће екипа која успе да однесе победу прекинути дуги низ пораза и у мало бољем расположењу дочекати наредне утакмице.

Звезда је велику већину својих утакмица изгубила убедљивим резултатима, а Пролетер је једину победу забележио управо против београдског тима у првом делу сезоне, када је на домаћем терену у Зрењанину славио са 41:31. Зрењанинке од тада никога нису добиле, а у претходном колу су поражене минималним резултатом од Железничара из Инђије (32:33).

Адути домаћег тима у предстојећем сусрету су голман Снежана Лежаја, капитен Катарина Манчић, најбољи стрелац екипе Катарина Ђорђевић, њена сестра Јелена Ђорђевић, Владислава Ђокић, Ивана Михајловић, Исидора Сујић, Николина Антонић… Гошће се уздају у првог стрелца лиге и свог капитена Дијану Четић, која је у јесењем делу против Звезде постигла чак 15 погодака. Незаустављива рукометашица Пролетера је ове сезоне на 13 од 14 утакмица постигла двоцифрем број голова, па ће одбрана црвено-белих бити на великом испиту у суботу. Поред ње претње по гол београдског састава су и Ивана Јездимировић, Моника Ишпановић, Анђела Месарош, Мила Чаушевић, Маја Јовица, Лидија Гагић.

Био би ред да црвено-беле коначно забележе једну победу и ако ништа друго барем некако избегну последње место до краја сезоне. Да ли ће им тако нешто дозволити гошће уз Зрењанина сазнаћемо у суботу у вечерњим часовима.

                         Црвена звезда – Пролетер Суперпротеин

                                        14. коло Супер лиге Србије

                                         Субота, 28. фебруар 2015.

                             СЦ Вождовац – Београд, 19:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment