Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Радоњић: Честитам Партизану на победи, уморни смо, нисмо показали оно што можемо

Црвена звезда је поражена у 23. колу АБА лиге, од вечитог ривала Партизана, и на тај начин су вечити ривали практично сами искројили распоред за завршницу регионалног такмиечења. До краја је остало још три кола, а како сада ствари стоје, Звезда ће играти против Цедевите, а Партизан против црногорске Будућности.

Након утакмице, Дејан Радоњић је говорио о игри и резултату.

„Честитам Партизану на заслуженој победи. Почетак утакмице био је доста добар за нас, у смислу да смо ствари које смо договорили спровели доста добро. Дали су нам простора у шуту за три поена, па смо зато и шутнули чак 22 пута у првом полувремену. Док је шут био добар, и разлика је била добра. У завршници друге четвртине одиграли су боље, ми почетак треће без концентрације, нисмо били ни близу онога што можемо. То је можда и очекивано, с обзиром на ситуацију коју смо имали у последњем периоду. Били су бољи у скоку, стекли велику предност, а онда је контролисали до краја. Што се тиче шута, њихова одбрана нам је бранећи рекет дозволила шутеве за три, а како ми се чини, слободна бацања смо имали 0/1 до краја треће четвртине. Нисмо успели да направимо баланс, иако је било простора за то.“

Радоњић је био упитан и за негативне серије током утакмице од 0:11 и 4:25.

Што се тиче шута, први смо у АБА лиги у шуту за три поена, колико ми се чини. Можда је то интересантно, посебно поредећи то са овим мечевима против Реала и још неким екипама. Поновићу, Партизан је одиграо јако добро, ми смо били без концентрације. Они су се десет дана припремали за ово, а ми смо дошли из Мадрида практично директно на терен. Још једном честитам противнику на победи.“

Повезане вести

4 comments

pera мар 2, 2015 at 18:22

Sitne duše, upropastili ste tim koji ste na početku sezone imali. Nijednog igrača ne možemo prepoznati. Igrate baš kako je Laso rekao preko jednog igrača i kad neko napravi taktiku da ga odgura od koša vi jednostavno ne znate sa tom prokletom loptom. Kad ste videli da ništa ne možete pogoditi predali ste se posle prvog poluvremena a onda glumili kako ste namerno hteli da izgubite. Gospodo vi pošto ste profesionalci i za vaš doprinos primate nadoknade nemate pravo da izdate klub i navijače. Šta ovo znači, koji je efekat rekoste za izgubljene utakmice u evro ligi da iz njih učite. Šta ste naučili, ništa. I dalje ste ostali mekušci a to da ste izabrali nekog drugog protivnika nije tačno jer su ostali klubovi bar za klasu jači od buzdovana. Dakle sve sam mogao da zamislim ali da ćemo igrati unapred predatu utakmicu svinji pa to ni njihovi navijači na tribinama nisu ukapirali a odgledali su celu utakmicu. I sad sledi normalno podcenjivanje i ruganje nama Zvezdašima s pravom jer ste pustili tim sa dva igrača da vas dobije i to ubedljivo i što je još strašnije dali im dodatni motiv i snagu da vas mogu i sledeći put dobiti. Ništa vi niste naučili a pogotovo Radonjić koji se nije ni potrudio da prekine cirkus i poniženje navijača Zvezde ne vaš jer ste ga vi njemu stavili na raspolaganje. Boli slika sa terena kad se Boban sklanja da mali Milutinov samouvereno hvata lopte oko njega a na predhodnom derbiju je bio kao beba sa 5 banana pa se i osilio da pored njega zakucava. Mislim da ste trebali i da im se izvinite za ono malo koševa koje ste postigli. Nevidjeni blam, niko nije jači i vredniji od Zvezde i to ste morali da znate kada ste dolazili. Wilijams i Dženkis su pokušali da igraju ali kada su videli da vi nemate reakciju na skandal u dosudjivanju faulova i ničijih lopti ukapirali su da vam utakmica nije bitna. Neću i ne mogu da prihvatim ovaj odnos ljudi koji svakodnevno troše sebe u cilju napredka a u stvari se bave sramnom kalkulacijom. Trenera ne bih da pominjem jer je pun sebe i veoma sportski je po obićaju gospodski čestitao debelom posle poraza svoje ekipe. Manir je to pravog sportiste epa svinja nema te manire da je mogao dao bi vam sto koševa više u interesu srpske košarke.

Reply
РУК мар 1, 2015 at 23:47

Јад и беда…

Reply
Aca Nis мар 1, 2015 at 21:29

Ovo je jedna ziva sramota i nema izgovora za ovo sto ste prikazali. upravo smo pokazali koliko smo veliki tim. Imamo trenera koji ocigledno ne shvata gde radi. Partizan je najgori tim od sva 4 iz trenutnog rasporeda i ne znam zasto bezimo od njih. Glupo prodata utakmica, sramno i ne znam kako gledate navijace u oci posle ovoga. Ja kao navijac ovo vidim samo kao sramotu i posle ovoga ce samo da vas izvadi osvajanje aba i pasteta lige. Trebalo bi te odmah isterati zbog ovoga jer si ti glavni krivac za ovaj najsramniji poraz od kad prati kosarku. Mnogo ste pali u mojim ocima i svasra bih napisao, ali nista nista zasluzili posle ovako sramne partije.

Reply
dejca мар 2, 2015 at 06:44

Mozda ima neki dogovor sa KKS, da pokusamo da imamo 2 predstavnika u EL, ko zna.. jesmo pomalo cudno izgubili..

Reply

Leave a Comment