Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Црвена звезда о серијалу „Репортер“

ФК Црвена звезда обавештава српску јавност да је у уторак, 24. фебруара 2015. године на адресу нашег клуба стигао допис ТВ Б92 – емисија „Репортер“ са питањима о пословању и функционисању клуба и захтевом да у тој емисији учествујемо.

ФК Црвена звезда је на такав захтев одговорио да не жели да учествује у припреми емисија и серијала који могу нанети нову велику штету српском фудбалу и спорту уопште, а што је био случај после неких претходних серијала ТВ Б92 који су имали рушилачки и деструктивни карактер.

Да смо били у праву у погледу карактера најављеног серијала, потврдило се када је новинарка ТВ Б92 пресретала руководиоце ФК Црвена звезда испред стадиона ФК Јагодина тражећи да јој одговоре – зашто се понашају “као чланови организоване криминалне групе“.

Питањем, које није питање већ срамна оптужба на коју је немогуће одговорити, показала се права намера најављене емисије. Шта се од такве емисије може очекивати? О томе треба да суди спортска јавност, али по нашем мишљењу ништа добро ни за фудбал, ни за спорт, ни за државу Србију.

Истовремено, подсећамо јавност да ФК Црвена звезда редовно и јавно објављује податке у вези пословања и функционисања нашег клуба на Скупштини и другим телима задуженим за контролу рада клуба.

Користимо прилику да позовемо наше навијаче да у што већем броју дођу на утакмицу против Војводине, подрже наше играче у одбрани титуле и јавно кажу шта мисле о својој Црвеној звезди после оваквог покушаја рушења клуба од стране ТВ Б92.

Председник ФК Црвена звезда
Светозар Мијаиловић

Повезане вести

1 comment

dusan мар 5, 2015 at 12:15

vi, gospodine predsednice, sluzite za potpisivanje nekih besmislenih saopstenja i nista vise od toga. ne pada mi na pamet da branim brankicu stankovic, ali kako znate unapred da ce vam emisija naneti stetu? drugo, nema vece stete za klub od vaseg i terzicevog bezanja po parkingu na pitanje zasto se ponasate kao clanovi kriminalne grupe. ovde se ponovo vrsi zamena teza i ponovo se zeli izbeci pitanje o sustini – a sustina je kako je moguce da smo stigli ovde a da niko ne odgovara i da niko nije odgovoran?  

Reply

Leave a Comment