Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоСтрељаштво

Звездини стрелци спремни за ЕП у Холандији

Када се спустите степеницама ка делу спортског друштва где се налази атлетска стаза и тренинг просторије атлетичара, па наставите до просторија мачевалаца, никада вам не би пало на памет да се у истој просторији припремају једна Јасна Шекарић и Зорана Аруновић.

У просторији која није довољна ни за шах, припремају се и мачеваоци и налази се импровизована стрељана. Јасна Шекарић, Зорана Аруновић и Миленко Себић припремају се са тренером Јеленом Аруновић за Европско првенство у Холандији које се одржава од 2. до 8.марта у Арнхему. Наши представници сутра путују за Холандију, а квалификације и финале су на програму 7.марта.

Јасна и Зорана пуцаће квалификације 7.марта од 9.20 а финале од 11.30, док ће истог дана Себић пуцати квалификације 11 часова а финале је на програму од 13 часова.

Миленко Себић је од септембра нови члан Црвене звезде. Заслужни је спортиста, освајач екипне медаље са такмичења у Гранади, а пре Црвене звезде био је члан Милицонар, Нови Београд – Ушће и Академију Максимовић. Тренер му је Алина Себић, репрезентативка Русије и супруга.

Зорана се у фебруару окитила златом у Минхену и са две златне медаље на „Панонија трофеју“ у Аустрији, а на истом такмичењу Јасна Шекарић је освојила сребро. Црвена звезда је освојила и Куп, а Зорана Аруновић је и ту била најбоља.

10Ми смо посетили тренинг Звездиних стрелаца пред пут у Холандију. Након повратка, надамо се са новим медаљама, посетићемо их поново. Тек када освоје медаљу, видите колико је то велики успех у доносу на остале државе.

Срећно!

Повезане вести

Leave a Comment