Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Дарко Лазовић: Сви у Арену!

Кошаркаше Црвене звезде у четвртак очекује изузетно тежак дуел. Црвено-бели ће у Комбанк арени од 20 сати и 45 минута одмерити снаге са актуелним шампионом Евролиге – Макабијем.

На конференцији за медије пред меч деветог кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге тренер црвено-белих Дејан Радоњић истакао је да ће у наставку елитног такмичења Звезда играти свим срцем за своје навијаче због верности коју су показали у овој сезони. Звездин стратег позвао је навијаче да у што већем броју дођу у Комбанк арену и својом бројношћу увеличају спектакл.

Један од оних који ће уживо пратити меч Црвене звезде и Макабија је и фудбалер црвено-белих Дарко Лазовић, двоструки стрелац за Звезду у недавном тријумфу над Јагодином.

– Кошаркаши Црвене звезде забележили су изванредне резултате у досадашњем делу сезоне, самим тим што су први у АБА лиги и што су Евролиги обезбедили пласман у Топ 16 фазу после толико година – каже Лазовић и додаје:

– Јако волим да гледам кошарку, кад год имам прилику дођем да погледам неку Звездину утакмицу. Тако ће бити и овог пута против Макабија и зато позивам Звездине навијаче да у што већем броју дођу у Комбанк арену и да подрже кошаркаше. Мислим да су својим играма заслужили да против екипе каква је Макаби, актуелни шампион Европе, Арена буде испуњена до последњег места. Разлог више је што се обележава и 70 година од оснивања клуба. Надам се пуној дворани и правом спектаклу – закључио је Лазовић.

Повезане вести

Leave a Comment