Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Катаи: Надам се да враћамо поверење навијача

Јагодина. Недеља, 01. март. 15 часова и 26 минута. На семафору стадиона у Јагодини пише 0:1, а на терену – карамбол. Велика гужва током које су сви на трибинама били на ногама, премда многи несвесни где се лопта уопште и налази. А онда, бум! Севнула је десница Александра Катаија, за нови гол Црвене звезде!

Био је то веома леп гол – лопта је „бежала“ од голмана Перића, и није било шансе да је спречи да „заталаса“ мрежу гола код северне трибине. Управо су навијачи Звезде на тој трибини имали најбољи угао, и могли су највише да уживају у мајсторији Александра Катаија.

zz10308945_796060950454803_4948813261201033850_n

Тај гол пуно значи и мени и екипи, поготово што смо победили у тој утакмици и што је мој погодак дошао на самом почетку друге полусезоне. Мислим да се наставак првенства веома лепо „отворио“ за нас, иако је могло да буде и боље. Али, да се не враћамо сад на утакмицу у Нишу коју смо одиграли 0:0. Гледамо само напред, а испред нас је Војводина, и потрудићемо се да је победимо – каже Катаи, који је и на припремама показао велико залагање, и свакако је био један од најзапаженијих фудбалера у пријатељским утакмицама. Да ли је гол у Јагодини стигао као награда за уложен труд?

Верујем да јесте. Мислим да свако ко поштено ради и тренира максимално, може да очекује да му се све врати. Да ли одмах, да ли мало касније, али сигурно ће се вратити. Ипак, ово је само почетак, и тек очекујем добре партије како себе, тако и целе екипе.

Нова прилика за добру партију указаће се већ у суботу, када на стадион „Рајко Митић“ стиже новосадска Војводина. На тој утакмици, Црвена звезда ће са својим навијачима прославити 70. рођендан, и очекује се добра посета и испуњене трибине.

Поштујемо Војводину, наравно, али ми идемо на победу. Надам се да смо игром и победом у Јагодини повратили и поверење навијача које је сигурно било мало „уздрмани“ након утакмице у Нишу. Верујем да су тада били разочарани, али исто тако верујем да ће нас подржати у утакмицама које следе. Очекујем сјајну утакмицу у суботу, и мало је рећи да једва чекам – рекао је Катаи.

Повезане вести

Leave a Comment