Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Звезда те зове – дођи у Арену!

Звезда те зове, јер Звезди си потребан. Баш ти. Твоја подршка и твоја енергија. Јер, само уз твоју помоћ кошаркаши Црвене звезде могу да дођу у прилику да победе актуелног правака Европе – Макаби. А, тријумф над важећим шампионом Евролиге, Поносом Израела, био би најлепши поклон свима онима којима су црвено-беле боје у срцу за 70. рођендан који Звезда данас с поносом прославља.

Мобилизација свих звездашких снага је неопходна, јер је првог дана продато само 1.500 улазница. Зато овим путем апелујемо и желимо да пробудимо све навијаче Звезде да још једном покажу и докажу своју верност клубу. Тим пре што кошаркаши и чланови стручног штаба последњих дана у глас истичу:

– Остатак Евролиге играмо за наше навијаче да би им се одужили за верност коју су нам исказали до сада. Захваљујући њиховој подршци успели смо да остваримо историјски пласман у Топ 16 фазу Евролиге и да будемо у друштву таквих великана као што су Реал, Макаби, Барселона, Панатинаикос…

То је на конференцији за медије пред меч са Макабијем истакао тренер Дејан Радоњић, а данима уназад понављају сви играчи.

Из таквих изјава потпуно је јасно да су сви као један спремни да дају све од себе у покушају да направе чудо и обрадују бројну звездашку популацију. Чуда се не дешавају тако често, али су у спорту могућа, а уз ураган са трибина који умеју да створе Звездини навијачи и остварива. Порука је јасна…

Карте за меч са Макабијем могу се купити на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, Дом омладине, ТЦ Ушће, Билет центар и још стотинак продајних места широм Србије) по не промењеним ценама од 600, 900, 1200 и 1500 динара. Улазнице за места у луксузно опремљеним СКY БОX-овима коштају 5000 динара, а карте за почасна места тик уз терен 10.000 динара.

У времену у којем је финансирање спорта велики проблем, не само када је Србија у питању већ читав регион, куповина улазница и долазак на утакмицу је најдиректнија и најконкретнија финансијска помоћ коју сваки појединац може да пружи вољеном клубу. Зато купи карту и дођи на меч са Макабијем. Дођи у четвртак у 20 сати и 45 минута у Комбанк арену, твоја Звезда те зове. Јер, Звезди си потребан.

Повезане вести

Leave a Comment