Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Најава: Звезда гостује у Новом Саду

Рукометашице Црвене звезде у суботу гостују у Новом Саду против Минаква Војводине у оквиру 15. кола Супер лиге Србије. Меч у Спортском центру “Слана бара“ почиње у 18 часова.

Црвено-беле су и даље без бодова и извесно је да следеће сезоне неће играти у друштву најбољих, али и поред тога треба максимално одиграти све утакмице до краја. У прошлом колу је и Пролетер однео бодове из Београда, а млада екипа Црвене звезде је била у игри 45 минута, да би гошће након тога побегле на недостижну разлику. Добре партије против Зрењанинки приказале су Војислава Ђорђевић, капитен Катарина Манчић и Јелена Ђорђевић, које ће уз помоћ својих саиграчица настојати да се у што бољем светлу покажу на гостовању у Новом Саду предстојећег викенда.

У мору проблема везаних за резултате екипе и финансије, појавило се и наговештај да би Црвена звезда ускоро могла да добије спонзора:

– Са дечијом робном кућом “Лето“, која у свету има пословне партнере, а један од њих је и реномирани произвођач спортске опреме за бебе “Стоке“, данска фирма најпознатија по прављењу колица за бебе, требало би ускоро да потпишемо сарадњу. Већ су нам поклонили једна колица, а у њиховом асортиману налази се све за децу од рођења до поласка у школу. Очекујемо да нађемо још неке спонзоре и да стабилизујемо клуб. То нам је главни задатак – изјавио је за Спортски журнал директор црвено-белих Славенко Жерајић.

Минаква Војводина заузима високо треће место са 21 бодом. У првом делу шампионата славиле су у престоници Србије резултатом 41:30. Претходне сезоне Звезда је тријумфовала на домаћем терену резултатом 32:27, док се Војводина реванширала убедљивом победом у Новом Саду од 33:20.

Врло ефикасни стрелац и капитен Минаква Војводине Тамара Жарковић предводи екипу. У врху је листе најефикаснијих рукометашица Супер лиге, а јаку подршку пружају јој Тина Колунџић, Јелена Бојанић, Јелена Зечевић, Нада Павлов и остале.

                      Минаква Војводина – Црвена звезда

                                15. коло Супер лиге Србије

                                      Субота, 7. март 2015.

                    СЦ Слана бара – Нови Сад, 18:00 часова

Повезане вести

Leave a Comment