Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Поповић: Да се што боље припремимо за плеј-оф

Средњи блокер Црвене звезде, Мина Поповић, фокусирана је само на утакмицу последњег кола лигашког дела шампионата Србије за одбојкашице. Мина је тренутно трећи блокер и пети сервер лиге, а пред сусрет против Радничког истакла је да екипа иде корак по корак уочи финиша сезоне.

zz10437784_844227842304780_3273474806053990624_n

Раднички се налази у тешкој позицији пред крај лигашког дела такмичења и мислим да са њима нећемо имати неких већих проблема – рекла је Мина Поповић пред меч са Радничким, а потом је додала:

Нама је сада циљ да се што боље спремимо за плеј-оф, да идемо утакмицу по утакмицу, да гледамо испред себе, да што боље радимо и тренирамо. Имамо своје планове и циљеве и нећемо да журимо да размишљамо о крају сезоне, о финалним мечевима. Идемо полако. Сада нас чека прво утакмица против Радничког, па ћемо тек онда размишљати о четвртфиналним утакмицама – закључила је Мина.

Утакмица између Црвене звезде и Радничког на програму је у петак 6. марта од 18 часова у дворани СЦ Шумице у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Дарко Савић и Александра Баланџић.

Повезане вести

Leave a Comment