Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Тејић после рушења првака Европе: Било је стварно невероватно

Један од најмлађих у редовима Црвене звезде, крилни центар, Марко Тејић, добија све већу шансу како сезона одмиче. У победи против браниоца титуле шампиона Европе, Макабија из Тел Авива нанизао је четири поена, по два скока и асистенције за нешто више од 20 минута у игри.

– Играли смо фантастичну тимску одбрану у четвртој четвртини, где је почео тај преокрет, опет у нападу смо погађали доста отворених шутева. Вилијамс и Боби су погађали у нападу и стварали предност, ми смо играли тимску одбрану и мислим да је то донело победу – истакао је млади Тејић, а затим се осврнуо на склад у екипи и на трибинама:

– Сјајна тимска атмосфера и на клупи и на терену. Сјајна атмосфера од стране навијача који су напунили дворану, прави навијачи, тако да им се захваљујем. У четвртој четвртини је било фантастично, то не кријем. Кренули смо да правимо ту разлику, били незаустављиви. Играли смо одбрану, давали кошеве, атмосфера се дизала, било је стварно невероватно.

zz10013322_893025477425016_7290055336964236411_n

Телентовани кошаркаш је задовољан све већом минутажом коју му тренер Дејан Радоњић пружа како се сезона захуктава:

– Значи ми. Радим на подизању самопоуздања, које доноси све бољу моју игру. Треба да наставим да тренирам, доказивање, и полако… – закључила је петнаестица београдског клуба.

Повезане вести

Leave a Comment