Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Црвено-беле ватерполисткиње крећу у поход на нови Куп Србије

У Београду ће предстојећег викенда бити одржан финални турнир Купа Србије у ватерполу за даме, а ЖВК Црвена звезда као организатор такмичења брани трофеј освојен прошле године.

Екипа коју предводи Милош Брадић пре два дана је добила специјално признање на прослави 70. рођендана СД Црвена звезда за сјајан учинак и освојених шест трофеја у неколико узрасних категорија од оснивања клуба. Црвено-беле у одличном расположењу дочекују борбу за трофеј, где ће се срести са својим највећим ривалима ове сезоне. Прва препрека је Врачар, са којим се актуелни освајач дупле круне састаје у полуфиналу које је на програму у суботу на базену Ташмајдан са почетком у 19 часова. Ево распореда и сатнице финалног турнира националног Купа за ватерполисткиње:

Полуфинале, субота, 7. март 2015. Београд – Базен: Ташмајдан.

Сента Јордо – Таш 2000, 17:45 часова, судије: Миланковић и Анђелић, делегат: Јанковић.

Црвена звезда – Врачар, 19:00 часова, судије: Милетић и Ивановић, делегат: Јанковић.

Финале, недеља, 8. март 2015. 

Победници полуфиналних мечева, 17:30 часова, судије: Стефановић и Путниковић, делегат: М. Марјановић.

Црвена звезда је фаворит за одбрану трофеја, јер је ове сезоне једина непоражена екипа у домаћем шампионату. Остали тимови ће из сенке тражити своју шансу, али их никако не треба потценити, јер у својим редовима имају респектабилне ватерполисткиње. Куп су ове године освојили кошаркаши Црвене звезде и стрелци у женској конкуренцији, па се ватерполисткињама црвено-белих пружа лепа прилика да наставе трофејни низ. Иако се у Београду за викенд одржава велики број утакмица у којима играју бројни Звездини клубови у различитим спортовима, препоручујемо вам да у суботу и надамо сенедељу подржите ватерполисткиње и уживате у мајсторијама и головима Драгане Ивковић, Јоване Пантовић, Јоване Дујовић, Тијане Јаковљевић, Јоване Миловановић, Иване Ћоровић и друштва.

Повезане вести

Leave a Comment