Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Цветковић: Растемо као тим

Позицију стартног десног бека овог пролећа заузео је Милош Цветковић. Фудбалер који је у Црвену звезду стигао из крушевачког Напретка, показује све бољу форму како време одмиче као и, уосталом, читава екипа.

Милош Цветковић је прошао Звездину омладинску школу, и многе фудбалере је познавао, тако да му је период привикавања на клуб био веома кратак.

– Многе момке сам познавао и пре него што сам дошао. Са некима сам играо раније у другим клубовима, са некима и у репрезентацији, тако да нисам имао проблем са уклапањем. Стварно добро функционишемо. Нисам очекивао, када сам долазио, да ћу играти са тако младим играчима, јер ту су били Саво Павићевић, као и Луковић као искусни играчи, али тако се потрефило. Навикавам се и ја на њих, и они на мене. Већ две утакмице играм са Вукашином Јовановићем и мислим да је за сада све у реду. Како време буде пролазило, то може само боље да изгледа – рекао је Цветковић.

Иако није почело како су сви очекивали, форма је, судећи по последње две утакмице, у успону.

– Стварно сам задовољан. У првом колу смо одиграли лошије, али како време пролази, играмо све боље. То смо и показали против Војводине, и мислим да као екипа растемо свакодневно. Што се мог учинка тиче, задовољан сам и верујем да ћу играти све боље из утакмице у утакмицу, свакако да очекујем боље партије у наставку.

Нови тест на програму је већ наредног викенда.

– Спартак је добра екипа и тешко се у Суботици освајају бодови, али као и увек идемо на победу. Поштујем Спартак, али ми смо бољи и верујем да ћемо остварити победу – уверен је Цветковић.

Повезане вести

Leave a Comment