Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Рукометаши Црвене звезде гостују у Лазаревцу

Рукометаши Црвене звезде у суботу гостују последњепласираној Колубари у Лазаревцу у оквиру 17. кола Супер лиге Србије. Меч се игра у Спортско-рекреативном центру Колубара са почетком од 19 часова и 30 минута.

Црвено-бели су и поред победе против Железничара у претходном колу изгубили све шансе да се нађу у плеј-офу, па последња два лигашка меча против Колубаре и Спартак Војпута немају такмичарску важност за изабранике тренера Перуничића. Екипа ће такмичење наставити у плеј-ауту, а до тада екипу из Љутице Богдана очекује и реванш четвртфинала Купа Србије у Београду против Спартака, где ће црвено-бели покушати да надокнаде шест голова заостатка из првог сусрета.

10405486_838012956259602_3802686212017772028_n

Ситуација са повредама је направила огромне проблеме екипи ове сезоне, али обзиром да предстојећи сусрет нема велики такмичарски значај, биће прилике и да се ровити рукометаши одморе и напуне батерије за важније сусрете који их очекују у наредном периоду. Виктор Матичић и Александар Драгутиновић су били кључни играчи у тријумфу против Нишлија претходне недеље. Голман и капитен Владимир Цупара био је на свом нивоу са 16 одбрана уз стандардно добре партије Дејана Бабића и Младена Ивановића, док млади Никола Милошевић полако постаје један од највећих адута екипе и без њега се већ сада не може замислити игра трофејног клуба. Од Дарка Тодоровића, Младена Шотића и Немање Нешовановића се очекују боље партије, јер у претходном периоду због лакших повреда и болести нису могли у потпуности да заблистају и прикажу своје праве могућности.

У првом делу сезоне Звезда је савладала Колубару у Београду резултатом 33:24, а и пред меч 17. кола је велики фаворит, обзиром да лазаревачки тим у досадашњих 16 утакмица има свих 16 пораза и већ унапред је прежаљен што се тиче ове сезоне.

Гостовање у Лазаревцу биће прилика и за млађе играче Црвене звезде да се истакну, потврде свој таленат и покушају да се изборе за већу минутажу у неким наредним утакмицама.

                                            Колубара – Црвена звезда

                                            17. коло Супер лиге Србије

                                                 Субота, 14. март 2015.

                                    СРЦ Колубара – Лазаревац, 19:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment