Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Ватерполисти дочекују Раднички на 25.мају

Ватерполисти Црвене звезде дочекују Раднички из Крагујевца у 7.колу Триглав Регионалне лиге, група за шампиона и Ф4, на 25.мају. Црвена звезда је поразом у „Вечитом дербијУ“ свела пласман на Ф4 на пуку теорију, док би Крагујевчани тријумфом у Београду и математички обезбедили место на завршници четири најбоље екипе региона.

После периода добрих игара и победе у Крагујевцу, против Младости и одличног отпора против Приморја, црвено-бели су пружили веома лошу партију у „Вечитом дербију“, што су ривали искористили и далеко бољом игром дошли до битне победе. Победе, која би у случају истог броја бодова, Партизан пласирала на бољу позицију у домаћем плеј-офу и самим тим донела предност домаћег терена, у извесним међусобним сусретима у завршници домаћег шампионата. Црвена звезда и Партизан су изједначени тренутно по броју бодова (10), два кола пре краја регуларног дела такмичења. Црвено-белима је ово последњи дуел у Регионалној лиги на свом базену, а у последњем колу следи гостовање екипи Младости у Загребу, на Јаруну.

Раднички је после серије неуспеха и лоше клупске ситуације савладао сплитски Морнар у прошлом дуелу и налази се на трећој позицији са 18 бодова. У последњем колу дочекују Југ, а победом у Београду би и математички обезбедили учешће на Ф4. Раднички је већ сада обезбедио редни број 1 за плеј-оф домаћег шампионата.

У првом мечу у Крагујевцу, Црвена звезда је славила 10:8, победа у Београду би добила и више на значају. Ово је трећи међусобни дуел, Раднички је славио у полуфиналу Купа.

Обзиром да је последњи меч на домаћем базену и да је по Звезду битна утакмица, лепо би било да недељно поподне проведете на Дорћолу и пружите подршку овим младићима.

7.коло Триглав Регионална лига

група за шампиона и плеј-оф

Црвена звезда – Раднички

25.мај, 18 часова

Повезане вести

Leave a Comment