Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Бранко Лазић заштитно лице модне куће „RANCCO“

Модна кућа „RANCCO“ која је од ове сезоне технички партнер КК Црвена звезда Телеком одабрала је Бранка Лазића за заштитно лице своје промотивне кампање. Борбени бек црвено-белих је недавно у једном београдском хотелу обавио фотографисање и без сваке сумње тај део посла обавио на маестралан начин. У прилог томе говори и једна од фотографија која је забележена том приликом.

zzz17032015-lazic

Није тајна да је Лазић љубимац женског дела популације, па смо сигурни да ће ове фотографије изазвати одушевљење међу припадницама лепшег пола. Са друге стране, одевне комбинације модне куће „RANCCO“ које је носио Лазић могу да послуже као добар предлог и идеја мушкарцима који воле елегантан стил одевања.

Током снимања је заиста било супер. Добро сам се забавио. Имао сам и раније сличних искустава, али морам да признам да није било организовано на овако професионалан начин – рекао је Лазић.

Првотимац црвено-белих веома похвално се изразио на рачун модне куће „RANCCO“:

Одела су заиста добра, веома су квалитетна, модерног су кроја и израђена су од врхунских материјала. Баш ми се свиђају. Мислим да сам током фотографисања променио осам одевних комбинација и заиста сам био у прилици да видим да имају много лепих ствари. Сигуран сам да ће нешто од ових одела и кошуља наћи и у мом ормару – констатовао је Лазић.

Фотографисање је трајало више од два сата, а на питање да ли је напорније позирати пред објективом или тренирати под обручима, Лазић је уз осмех одговорио:

Не може да се упореди… – загонетан је остао Лазић.

Повезане вести

Leave a Comment