Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Боби Марјановић: Барса је Барса, добила нас је на искуство

Звездин МВП, најбољи центар Европе, Боби Марјановић био је нерешива енигма за Барселону. Одиграо је још једну феноменалну партију, забележио још један дабл-дабл учинак (23 поена, 11 скокова) и додао 5 асистенција.

Мислим да смо одиграли одличан меч. Не може нико да каже да се нисмо трудили и желели победу. Мислим да су нас добили на искуство. Ми смо млади, правили смо неке грешке и били мало брзоплети, али Барса је ипак Барса, добила нас је на искуство, рекао је Марјановић.

Он се сложио са тврдњом новинара да је скок пресудио.

Једина слаба тачка био је наш скок у одбрани. Није ни то било толико лоше, али да кажемо да јесте. Стварно смо добро одиграли и можда смо заслужили победу. Идемо даље, спремамо се за следеће утакмице. Ми смо тим и волимо да играмо утакмице и у свакој преосталој ћемо дати све од себе.

Марјановић је казао да га не брину промашени пенали, а поново није желео да истиче своју игру.

То је реално све тим, јер је ово тимска игра. Да ми неко није бацао те лопте, не бих ја ни давао. Није ово тенис да се решава индивидуално. Ово је тим и све је у томе. А нама не може нико ништа да замери.

Он је после новинарског питања одговорио да јесте разочаран елиминацијом.

Ово јесте разочарење, сваки пораз је разочарење. Изгубили смо шансе. Иако смо знали да то није циљ, сигурно негде у глави имаш чињеницу да се бориш и за то. Сад почиње најбитнији део сезоне и мислим да смо спремни за то, рекао је Марјановић.

Повезане вести

Leave a Comment