Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Фудбалерке убедљиве у осмини финала Купа Србије

Фудбалерке Црвене звезде савладале су Фрушкогорац резултатом 12:0 у осмини финала Купа Србије. Црвено-беле су у другом полувремену напуниле мрежу гостујућег тима.

Звезда је до полувремена постигла четири поготка, од чега три за само четири минута. Кристина Пантелић је довела екипу у вођство у 12. минуту, а појачање у зимском прелазном року, Дејана Стефановић, два пута је погодила мрежу на дебију у такмичарским утакмицама у 14. и 16. минуту. Капитен екипе, Ивана Ерац, у 28. минуту повисила је на 4:0.

У наставку је екипа Дарка Стојановића постигла још осам голова. По два пута су се уписале Кристина Пантелић, Дина Благојевић и Тијана Ђуричек, а по једном Тијана и Катарина Ђорђевић. Гошће су у Београд стигле без неколико важних играчица, али то не умањује сјајну партију црвено-белог тима у којој су се истакле Кристина Пантелић, као троструки стрелац, и Катарина Еленков, која је пружила сјајну партију и била играч утакмице.

protiv Napretka 1-0

Црвена звезда – Фрушкогорац 12:0 (4:0)

Београд – Гледалаца: 50. Судија: Ирена Јаковац (Београд). Стрелци: Пантелић у 12, 50. и 81, Стефановић у 14. и 16, Ерац у 28, Ђуричек у 47. и 55, Благојевић у 63. и 79, Т. Ђорђевић у 78. и К. Ђорђевић у 90. минуту.

Црвена звезда: Вуковић (од 66. Милојевић), Живановић, Стојановић (од 59. Ракић), Ђуричек, Тришић (од 46. К. Ђорђевић), Стефановић, Пантелић, Ерац, Агбаба (од 53. Аранђеловић), Благојевић, Еленков (од 53. Т. Ђорђевић).

Фрушкогорац: Тешић, Хрнчић (од 46. Лукић), Шћепановић, Милановић, Јоловић (од 88. Николић), Маравић, Богдановић, Радишић, Тасић, Ђурић, Станковић.

Пласман у четвртфинале поред Звезде изборили су још Полет, Војводина, Спартак, Слога Раднички, Машинац, Напредак и Пожаревац.

Повезане вести

Leave a Comment