Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Стојановић: „Прво место је близу“

Саша Стојановић је доведен у Црвену звезду да својим знањем и искуством помогне и допринесе везном реду. Чињеница је да су црвено-бели овог пролећа ефикаснији, као да је томе допринео и Стојановић, неколицином асистенција.

Дошао је у Црвену звезду када је заостајала шест бодова на табели, а после пет одиграних утакмица, предност ривала се истопила на само два бода.

– Када сам долазио, мислио сам да ће већи притисак бити на -6, али преварио сам се. Лепо је смањити заостатак на само два бода, али сада је и притисак још већи. Са друге стране, и нашем ривалу је сада већи притисак, све је то нормално у фудбалу – сматра Стојановић.

Стојановић није задовољан утакмицом коју је екипа пружила против Напретка, као н својом партијом.

– Знали смо да нас чека тешка утакмица, али упркос томе смо ушли лоше у њу. Срећом, постигли смо погодак и стекли минималну предност коју смо до краја меча успели да сачувамо. Одлика добрих екипа је да побеђују и кад не одиграју најбоље. Нисам задовољан ни својом партијом. Имао сам повреду током недеље и делом је и то разлог нешто лошије партије, али свакако да морам боље.

Своје пето гостовање у претходних седам кола, Црвена звезда ће одиграти у Новом Пазару, након паузе због играња репрезентација.

– Мислим да је наредна утакмица против Новог Пазара једна од кључних на пролеће. То је „врућ“ терен, Нови Пазар ретко губи бодове код куће, али мислим да ће нам бити нешто лакше због тога што неће бити публике. Они се боре за то четврто место и излазак у Европу, ми се боримо за прво место и чекамо још неки кикс вечитог ривала како бисмо их престигли на табели. Близу смо том циљу – рекао је Стојановић.

Повезане вести

1 comment

pera мар 25, 2015 at 08:04

Ako je utakmica na našem stadionu protiv Napretka bila teška šta reći za teren u Novom Pazaru pa tamo će biti pakao. Šteta što sada nema Lukovića jer bih bio ubedjeniji u dobar rezultat, OVako ponovo plaše kiksevi nekih igrača odbrane i neodgovornost u pokrivanju kada protivnik krene u kontru. Nekako mi se čini da te kontre ne isprati sredina terena. Zna se da če protivnik igrati zatvoreno i probati da iz dve šanse da gol i ostvari rezultat. Zvezda mora da nadtrči rivala da bi dobila ovo najteže gostovanje.

Reply

Leave a Comment