Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Дангубић: Борбено и мотивисано на Албу

Немања Дангубић пружа све боље партије у последње време, а пред гостовање у Берлину у оквиру 12. кола групе Е Топ 16 фазе, млади крилни кошаркаш црвено-белих изнео је своја запажања о тиму који са клупе предводи Саша Обрадовић:

У првом мечу против Албе у Београду одиграли смо на веома високом нивоу и заслужено смо тријумфовали. Сигурно је да ће Алба у односу на ту утакмицу одговорити још јаче. Ове сезоне они пружају заиста изванредне партије, у њиховој игри изузетно је изражен тимски дух и с обзиром на чињеницу да су и даље у трци за пласман у Топ 8 биће силно мотивисани да нас победе. То нам гарантује да нас у дворани О2 очекује веома тежак задатак – почиње причу Немања Дангубић и додаје:

За нас ће још једна утакмица у Топ 16 фази Евролиге, против веома јаког противника бити одлична провера за оно што нам предстоји. Потрудићемо се да одиграмо на највишем могућем нивоу, да будемо максимално борбени и уз такав приступ покушаћемо да забележимо још једну победу – истиче Дангубић.

Експлозивни бек црвено-белих као највећу опасност по кош Звезде је истакао:

Издвојио бих њихову спољну линију. Играју веома брзо, имају врло покретљиве четворке и кључ утакмице би управо могао да буде у њиховом заустављању. Морамо да се потрудимо да наметнемо наш ритам, да спречимо њихове контре и исконтролишемо скок. Сваки меч у Топ 16 фази Евролиге за наш млади тим представља велики мотив, жељни смо доказивања и учинићемо све што је у нашој моћи да пружимо још једну добру партију – закључио је Дангубић.

Повезане вести

Leave a Comment