Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Након Јовића, још један продужетак уговора на Маракани!

Након што је јуче стигла лепа вест из клуба, да је Лука Јовић продужио уговор са Црвеном звездом, Спортски журнал доноси још једну сличну. Наиме, према њиховом писању, Саво Павићевић, стуб Звездине шампионске одбране из претходне сезоне и један од носилаца екипе из ове, продужио је уговор на још две године.

Претходни му је истицао у јуну ове године. Он је дошао у Звезду у јануару 2014. и са Дејаном Келхаром чинио тандем штопера који је помогао клубу да дође до титуле након шест сезона. У овој сезони са младима Јовановићем, Лазићем и Планићем, у првом делу, имао је сјајну полусезону, у којој је Звезда примила убедљиво најмање голова, а добра игра настављена је и у наставку првенства. На полусезони је имао понуду да оде у Лирс, код Славише Стојановића и Бобана Бајковића, али није желео то. Пре тога, на лето је одлучио да остане и поред недобијања лиценце за евро-такмичења и проблема у клубу.

Павићевић ће од лета уз такође искусне Анђелковића и Луковића, те оне који тек ступају на сцену – Јовановића, Стојановића, Мбођа, чинити значајан део тима. Надајмо се, у походу на Лигу Шаммпиона.

Повезане вести

2 comments

pera мар 26, 2015 at 21:09

Pomenuli ste Stojanovića i sa njim treba potpisati ugovor na bar 4 sezone. Mora se stvoriti baza igrača koji će vratiti klub tamo gde mu je mesto. Odrekli ste se Milunovića i Despotovića a to su momci uz Karaklajića na kojima ste mogli zaraditi.

Reply
dejo мар 26, 2015 at 12:17

Dobar potez uprave nase Crvene Zvezde produzenje saradnje sa Savom ,sada bih ja volio da ova uprava nadje kupca koji ce da kupi nasu Crvenu Zvezdu jer ce to bit jos puno bolje za sve nas Zvezdase ,Delije pa i same Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment