Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дарко Лазовић игра без плате до краја сезоне

У Црвеној звезди заиста свашта можете да очекујете. Разне позитивне ствари, негативне, дегутатне.. али, само у Црвеној звезди данас постоји да играч игра без плате, иако му се дугује 500.000 евра. Прошле сезоне Ненад Милијаш, данас Дарко Лазовић.

Дарко Лазовић ће последњих шест месеци уговора у Црвеној звезди играти без плате, а на лето ће се преселити у Серију А и Ђенову. Дуг од 500 хиљада евра ће му исплаћивати на рате, надамо се, до краја године. Дарко је за четири меча овог пролећа постигао три гола и забележио асистенцију. Зимус се подигла велика бура када је Звездан Терзић затражио и запретио Лазовићу да неће играти, ако не пристане на услове, а по почетку припрема му је одузета и капитенска трака, која ни после повреде Александра Луковића није на његовој руци.

Црвена звезда јесте феномен, и у данашње време. Ми, осим највеће хвала и браво, немамо шта да друго да кажемо Дарку. Култура, васпитање и љубав потичу из куће. А Дарко је одржао предавање на ту тему, као и на терену, као и Ненад Милијаш. То је Звездин капитен.

Повезане вести

Leave a Comment