Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Пресудило искуство Албе

После повреда Бранка Лазића, који одсуствује већ дуже време, и Марка Тејића који се повредио на последњем тренингу пред пут у Берлин, Црвену звезду је задесио још један пех. Наиме, половином прве четвртине дуела са Албом приликом доскока повреду је доживео и Маркус Вилијамс. Реч је о дисторзији скочног зглоба, према првим информацијама не ради се о озбиљнијој повреди, али више информација биће познато након детаљних прегледа који ће бити обављени по доласку у Београд.

– Пред пут у Берлин нисмо могли да рачунамо на двојицу играча, а онда се на почетку утакмице повредио Маркус Вилијамс – рекао је на конференцији за медије после меча тренер црвено-белих Дејан Радоњић и потом додао:

– То нас је довело у веома тешку ситуацију и Алба је то успела да искористи уз сав квалитет који поседује нарочито у игри у одбрани. У другом полувремену имали смо много бољу реакцију на новонасталу ситуацију, а наша одбрана је била на много вишем нивоу. Успели смо да у последњој четвртини дођемо до изједначења, али у одлучујућим моментима Алба је показала да је знатно искуснији тим што јој је омогућило да тријумфује – констатовао је Радоњић.

Експедиција Црвене звезде се у петак враћа у Београд, а већ у недељу екипу очекује утакмица првог кола Супер лиге Србије против Мега Лекса.

Повезане вести

Leave a Comment