Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Најава: Рукометашице гостују против шампиона у Крагујевцу

Рукометашице Црвене звезде у суботу ће одиграти меч 17. кола Супер лиге Србије против Радничког у Крагујевцу. Меч је на програму у хали “Језеро“ са почетком од 19 часова.

Раднички је апсолутни фаворит у предстојећем сусрету. Крагујевчанке бране шампионску титулу, а ове сезоне имају свих 16 победа и налазе се на путу ка новом пехару првака Србије. Црвено-беле су са друге стране без победе у 15 одиграних утакмица и извесно је да ће следеће сезоне играти у нижем рангу.

У првом делу сезоне Раднички је славио на гостовању у Београду са чак 28 голова разлике (46:18) наневши Звезди најтежи пораз ове сезоне, па је уочи пута у срце Шумадије, пред изабраницама тренера Славенка Жерајића само један задатак – не дозволити сличну катастрофу и у суботњој утакмици. Звездин састав је изузетно млад и неискусан на суперлигашкој сцени, али треба тежити ка бољим резултатима и изборити што часнији пораз на најтежем гостовању у шампионату.

Задатак неће бити нимало лак, јер ће на супротној страни бити велика имена српског рукомета Јована Рисовић, Биљана Балаћ, Ивана Милошевић, Анђела Јањушевић и остале звездице, а највећи адути београдског тима биће Војислава и Јелена Ђорђевић, Катарина Манчић, Владислава Ђокић и друштво.

Звезда је последњи такмичарски меч имала пре три недеље против Минакве у Новом Саду, док је Раднички у међувремену славио против Железничара у Инђији пре репрезентативне паузе. Гостујући тим нема илузије да може да изненади фаворита, али би што лакши пораз био сасвим прихватљив у тренутном односу снага.

                                   Раднички – Црвена звезда

                                   17. коло Супер лиге Србије

                                      Субота, 28. март 2015.

                          Хала Језеро – Крагујевац, 19:00 часова

Повезане вести

Leave a Comment