Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Проблем за Звезду: Ристић због повреде паузира две недеље

Михаило Ристић је задобио повреду примицача, која ће га одвојити од терена на две седмице, што значи да ће пропустити гостовање у Новом Пазару, док је неизвесно да ли ће моћи да помогне саиграчима и у мечу против чачанског Борца.

Репрезентативац Србије до 20 година је велика узданица црвено-белих у везном реду овог пролећа. Бол у примицачу је осетио током прошле седмице на тренингу, али касније није имао проблема, па је играо против Напретка у победи од 1:0.

z1374258_912192565508307_722427012723879544_n

Стање се очигледно погоршало, јер Ристић није играо за селекцију Србије до 20 година у убедљивој победи против Мјанмара од 6:0, a после прегледа познато је да ће Ристић бити ван терена најмање две недеље. То значи да ће се у стартну поставу вероватно вратити Александар Ковачевић, па ће тренер Ненад Лалатовић непланирано морати да мења победнички тим који је нанизао четири победе у наставку сезоне.

Надамо се само да пауза за Ристића неће бити дужа од поменуте две недеље, јер би то био велики хендикеп у борби за шампионску титулу, пошто се талентовани везиста наметнуо као незаменљиви члан стартних 11 у пролећном делу српског шампионата.

Повезане вести

Leave a Comment