Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Најава: Наиса стиже у Београд

Црвено-беле ће у среду дочекати тренутно четвртопласирану Наису у заосталој утакмици 16. кола Супер лиге Србије. Меч је на програму од 17 часова и 30 минута у Спортском центру Вождовац на Бањици.

Биће то прилика да београдски тим одмери снаге против још једног врло квалитетног противника, јер су црвено-беле и претходна два сусрета играле против клубова из самог врха. Минулог викенда екипа је поражена високим резултатом у Крагујевцу против првака Србије, па је сада прилика да се рукометашице искупе за неуспех на свом терену. О такмичарским циљевима се више и не размишља, јер је Звезда изгубила и теоретске шансе да избори опстанак у друштву најбољих, пошто ове сезоне из лиге испадају четири клуба.

У првом делу сезоне Наиса је славила у Нишу резултатом 39:26, а Звезда је тај меч почела вођством од 2:0, па би сличним развојем ситуације на самом почетку могла и да се нада неком бољем резултату овога пута.

Нишки састав предводе сјајни стрелци Марија Петровић и Христина Недељковић, које су у тријумфу против Књаз Милоша (27:24) минулог викенда постигле по девет голова. Помоћ им пружа Марија Филиповић, а не треба заборавити ни Александру Пешић, која је у јесењем делу сезоне осам пута затресла Звездину мрежу.

Са друге стране, играчице Црвене звезде могу да приступе потпуно растерећено овој утакмици, па ће то бити лепа прилика да се поред носилаца игре Катарине Манчић, Војиславе и Јелене Ђорђевић истакну и остале младе рукометашице.

                                          Црвена звезда – Наиса 

                                      16. коло Супер лиге Србије

                                           Среда, 1. април 2015.

                              СЦ Вождовац – Београд, 17:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment