Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Надам се да ћемо у наредним мечевима бити још спремнији

Сјајна трећа четвртина црвено-белих ипак није била довољна за тријумф на врућем терену у Каунасу, јер је екипа Дејана Радоњића имала велике осцилације против Жалгириса у претпоследњем колу групе Е Топ 16 фазе Евролиге.

Слабији учинак неколико важних играча може да забрине навијаче пред одлучујуће мечеве, а овога пута је екипа заказала и у шуту из игре. Радоњић је покушао да објасни узроке пораза у утакмици која за београдски клуб није имала такмичарски значај:

– Честитке Жалгирису на победи. Ми смо добро почели меч, имали смо пад у игри у другој четвртини, са доста грешака, са недостатком концентрације… Добро смо одреаговали у наставку, стигли смо предност Жалгириса добром одбраном и паметним нападом, али је у завршници искусни тим Жалгириса успео да стекне предност и да оствари тријумф – истакао је Дејан Радоњић.

На терен су се после повреда вратили Маркус Вилијамс и Бранко Лазић. Плеј црвено-белих се није истакао овога пута, док је кошаркаш са најдужим стажом у клубу играо само у прва три минута утакмице.

– За нас је после меча добра ситуација јер смо вратили Вилијамса у игру, Лазића после повреде и одсуства од око месец и по, тако да се надам да ћемо у наредним мечевима бити још спремнији – закључио је стратег Црвене звезде.

 

Повезане вести

Leave a Comment