Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоФлорбол

Флорбол: Пораз црвено-белих у другом мечу финалне серије

У другој утакмици великог финала у флорболу, Партизан је пред својом публиком успео да слави против Црвене звезде резултатом 6:4 (2:1, 3:1, 1:2) и изједначи на 1:1 у победама.

Црно-бели су након прве трећине водили са 2:1, а након друге увећали предност на 5:2. Пропусте у игри црвено-белих из другог периода игре није било лако надокнадити. Гости су добили последњу деоницу са 2:1, али више од тога нису успели да ураде, па је ривал поравнао резултат у финалној серији.

Стрелци за Црвену звезду били су Страхиња Аврамовић, Марко Петровић, Марко Рајчић и Милош Петровић, док су по једну асистенцију уписали Душан Стојановић, Предраг Вељовић и Милош Петровић. Стефан Николић је постигао два гола за Партизан, док су се по једном у стрелце уписали Бресјанац, Живковић, Обрадовић и Немања Николић.

Наредни меч на програму је 19. априла са почетком у 17 часова у балону Спортско-рекреативног центра БАСК, када је домаћин Црвена звезда. Према ранијем договору клубова, утакмици ће присуствовати само присталице црвено-белих, тако да позивамо Звездине навијаче да подршком помогну екипи да стигне до друге победе у финалној серији и искористи предност домаћег терена коју је стекла првом позицијом у лигашком делу шампионата.

Повезане вести

Leave a Comment