Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Вицешампионке Европе допутовале у Београд

Женска кадетска репрезентација Србије, освајач сребрне медаље на Европском првенству допутовала је у понедељак из Бугарске. Вицешампионкама Европе приређен је свечани дочек у београдском хотелу „М“.

У присуству родитеља, пријатеља, представника клубова и представника медија, младе одбојкашице је поздравио Ненад Голијанин, први потпредседник ОСС, а специјалне поклоне Компаније „Вип мобиле“, генералног спонзора ОСС, уручила им је Маријана Боричић, први тренер женске јуниорске репрезентације Србије.

Александар Боричић, председник ОСС, допутовао је из Шћећина и стигао да честита кадеткињама на сребрној медаљи и титулу вицешампиона Европе.

Сребрне одбојкашице су дочекали и челници Црвене звезде, Ана Аврамовић, генерални директор, Ласло Лукач, спортски директор, Синиша Пантовић, тим менаџер и Бранко Ковачевић, први тренер женске сениорске екипе.

Том приликом представници Црвене звезде су честитали кадеткињама репрезентације Србије, међу којима су биле и шест одбојкашица Црвене звезде, Ана Јакшић, Анастасија Секулић, Милица Тасић, Ања Ашоња, Тамара Радмиловић и Тијана Милојевић.

zz06042015-docek-kadetkinja-2

Награда за најбољег либера Европског првенства припала је нашој Тијани Милојевић.

Пресрећна сам. Изванредан је осећај. Желим да се захвалим стручном штабу и мојој екипи што смо успеле да освојимо друго место на Европском првенству. Ово ми је једна од најдражих награда коју сам освојила и то ми даје мотив више да напредујем и боље радим у будућности – рекла је Тијана Милојевић по повратку у Београд.

Србија је у Пловдиву освојила укупно пету медаљу на Првенствима Европе, трећу сребрну, уз две бронзане.

Поред титуле вицешампиона, кадеткиње Србије су избориле учешће на Европском олимпијском фестивалу младих (ЕЈОФ) 2015. у Грузији и Светском првенству 2015. у Перуу.

Повезане вести

Leave a Comment