Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Најава: Распуцана Звезда дочекује Рудар

Рукометаши Црвене звезде већ у среду настављају такмичење у плеј-ауту, када ће у оквиру 2. кола у Београду угостити екипу Рудара из Костолца. Утакмица у Спортско-рекреативном центру Шумице почиње у 18 часова и 30 минута.

Црвено-бели су сјајно стартовали у плеј-ауту победом од чак 32 разлике против Колубаре на домаћем терену и са чак 54 постигнута гола за 60 минута, што није скоро забележено у богатој историји клуба. Све је одлично функционисало у београдском саставу, од чувара мреже Владимира Цупаре и Милоша Живојиновића до реализаторских способности егзекутора Виктора Матичића, Дејана Бабића, Марка Поповића и Дарка Тодоровића, али мора се напоменути и да је противник био скромног квалитета у овом тренутку. Због тога екипу Ненада Перуничића у предстојећем сусрету очекује знатно већи изазов против тима из Костолца, који је ове сезоне знао и да остане непоражен у дуелу са екипом из Љутице Богдана.

У јесењем делу сезоне Рудар је у Костолцу у самом финишу успео да изједначи на 24:24 и дочепа се важног бода, док су црвено-бели у Београду убедљиво славили са 32:24. Екипе су мењале своје саставе током сезоне, тако да је свака утакмица прича за себе и не може се упоређивати са садашњим тренутком.

IMG_9850

Звезда је тренутно прва на табели са 17 бодова, док је Рудар други са 13 бодова. Екипа из Костолца је у првом колу плеј-аута ремизирала против Пожаревца на свом терену (23:23). Владимир Петровић, Ненад Недељковић, Иван Ломић и Милош Милошевић, некадашњи члан црвено-белих, су врло респектабилни играчи, тако да Звезда неће имати лак задатак.

На први поглед делује да Звезда има већи број рукометаша који могу да преломе сусрет, али гужва у делу табеле где се налази Рудар налаже им да морају да јуре бодове, тако да се очекује велика борба у дербију другог кола плеј-аута. Звездин циљ се зна. Екипа иде на победу, као и у свим утакмицама, како би што пре обезбедила велику бодовну залиху и задржала позицију на којој се тренутно налази до самог краја.

                              Црвена звезда – Рудар Костолац

                           2. коло плеј-аута Супер лиге Србије

                                         Среда, 8. април 2015.

                          СРЦ Шумице – Београд, 18:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment